Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Felaketi Dayanışma İçinde Aşacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, deprem bölgesi Gaziantep’te çalışmalarını sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, deprem bölgesi Gaziantep’te çalışmalarını sürdürüyor.

 

Felaketi Dayanışma İçinde Aşacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Otomatik taslak – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

CHP Milletvekili Ahmet Önal, deprem bölgesinde saha çalışmalarına devam ediyor. Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile birlikte köyleri ziyaret eden CHP’li Önal, köylerde incelemelerde bulunarak vatandaşların ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Önal, “Gaziantep İslahiye’de depremden zarar gören köylerimizdeyiz. Kırşehir Milletvekilimiz sayın Metin İlhan ve parti yöneticilerimizle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret ettik, taziyelerimizi ilettik. Ayrıca deprem mağduru vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmeye çalıştık. Bu felaketi dayanışma içinde aşacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x