Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

 Fırıncılara fiyat denetimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de mahkeme kararıyla sabitlenen ekmek satış fiyatına uymayan fırınlar uyarıldı.
 Fırıncılara fiyat denetimi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKARARA UYMAYAN YANDI
Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, Federasyon Şube Başkanı Mehmet Özkan, Hukuk Müşaviri Kemal Bayram, zabıta ve emniyet temsilcilerinden oluşan heyet Kırıkkale’deki ekmekleri denetledi. Yapılan denetimlerde sabit satış fiyatına uymayan fırınlara ve marketlere mahkeme kararına uymaları hakkında uyarı yapıldı. Fırıncılar ve marketler karara uyacaklarını bildirdiler.
DAHA HİJYENİK VE KALİTELİ HİZMET
Şube Başkanı Mehmet Özkan karara uymayan fırın ve marketler hakkında federasyon hukuk müşavirliği tarafından yasal süreç başlatılacağını bildirdi. Özkan, Kırıkkale’de artık fiyatın değil, kalitenin rekabet edeceğini dile getirerek, “Halkımıza daha hijyenik ve daha kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.
 Fırıncılara fiyat denetimi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriFIRINCILAR MAĞDUR OLMAYACAK
Mahkeme kararının tüm Türkiye ve Kırıkkale için bir milat olduğunu sözlerine ekleyen Özkan, “Bu kararla fırıncılarımız da, halkımız da mağdur olmayacak. Bu karar ekmek israfının da önüne geçecek. Haksız rekabetten dolayı birçok fırıncı arkadaşımız mağdur oldu. Devlete ve firmalara olan borçlarını rahat bir şekilde ödeyemediler. Ancak alınan kararla fırıncılar daha rahat bir şekilde borçlarını ödeyecekler” dedi.
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu