Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlıkSpor

Futbol Turnuvası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Futbol Turnuvası

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesince 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına futbol turnuvası düzenlendi.

 

NESİLLERE AKTARILMALI

Özel bir halı sahada düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi’ni böyle bir sosyal sorumluluk projesi ve çalışmasına imza attığı için kutladığını söyledi. Bu müsabakalar ve bu turnuvanın öncelikle sağlık teşkilatı mensupları arasında dayanışma ve kardeşlik duygusunu, dostluğu, samimiyeti geliştireceğinin altını çizen Haktankaçmaz, “O bakımdan böyle bir turnuvayı önemsiyorum. Elbetteki sağlık teşkilatı olunca sağlıklı yaşam için hareket etmek lazım, spor yapmak lazım. O açıdan da örnek olacak bir çalışmadır. Bu tür etkinlikler yapmamız bir taraftan o gece ve daha sonrasında yaşadığımız şeyleri de özellikle bizden sonraki nesillere aktarmamız, bizim hafızamızda canlı tutmamız bakımdan önemlidir”

 

BAŞARILAR DİLEDİ

“İnşallah buradaki atmosfer ve müsabakalar sırasındaki hareketler o gece milletimizin yaşadığı kahramanlık ve olgunlukla mütenasip bir şekilde olur. İyi olan kazansın. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” diye konuştu. 14 takımın ter dökeceği turnuvanın başlama vuruşunu Vali Haktankaçmaz yaptı. Programa, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, sağlık çalışanları ve sporcular katıldı.

 

HÜSRANA UĞRATILDILAR

Başlama vuruşu öncesinde açılış konuşması yapan Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan “15 Temmuz’da meydanlara tıpkı Çanakkale’de İstiklâl Savaşımızda olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye, büyük Türk Milleti vardı. Bu darbe girişiminde milletimiz tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını, Türkiye’yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu darbe girişimi Milletimize, Meclisimize, Demokrasimize, Cumhuriyetimize, aydınlık yarınlarımıza ve şanlı ordumuza karşı yapılmıştır”

 

YÜKSELEN DUMAN BİZDEN YANADIR

“Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. Bu güzel ülke artık 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür. Şairin dediği gibi “Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Külümüzden yükselen duman bizden yanadır. Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır.” 15 Temmuz Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle bu önemli etkinliğimize katılarak bizi onurlandıran tüm katılımcılarımıza ve takımlarımıza teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x