Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

FUTSAL BAŞLIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformu İl Gazetesi, Manşet, Bayrak, Ayrıntı, Pusula, Haber71, Sözcü ve Gerçek gazetesinin düzenlemiş olduğu 7. geleneksel futsal turnuvası 20 Mayıs 2015 tarihinde Behiç Çelik spor salonunda başlıyor.
 
KATILIMIN YÜKSEK OLMASI BEKLENİYOR
7.Geleneksel Futsal Turnuvası için geri sayım başladı. Yine katılımın yüksek olması beklenen turnuvanın başvurular için Gazeteciler Platformu adına Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç ve Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ilk ziyaretlerini gerçekleştirerek, kamu kurum ve kuruluşlarını salon futsal turnuvasına davet etti. Futsal turnuvası için ilk olarak İŞ KUR Müdürü Nazım Ulu ziyaret edildi. Ziyarette futsal turnuvasının kuralları ve başvuru şartları hakkında detaylı bilgi verildi. Futsal için gerekli her türlü çalışmanın yapıldığı, kuralar ve ödüller hakkında Sadıç ve Selci, Ulu’ya bilgiler aktardı. 7’incisi düzenlenecek olan Futsal’ın bundan önce yapılan turnuvalarında yer aldıklarını belirten Ulu, Kırıkkale’de gazeteciler platformunun sadece haberler konusunda değil sosyal ve sorumluluk projelerinde de ön planda olduğunu, bunun için gazeteciler platformuna teşekkür etti.
 
BİLGİLER VERİLDİ
Ulu ziyaretinin ardından Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı ve YİH Hastane Yöneticisi Tekin Akça ziyaret edildi. Sadıç ve Selci’dden Futsal Salon turnuvası hakkında bilgiler alan Boyabatlı, bu tür organizasyonların Kırıkkalelileri ve spora gönül verenleri bir araya getirmek için önemli olduğunu, bundan dolayı ise gazeteciler platformuna teşekkür etti. Sadıç ve Selci ise Futsal Salon Turnuvasında Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğini futsal salon turnuvasında görmek istediklerini belirttiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu