Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Futsal turnuvasında heyecan doruktaydı!

Yenimahalle Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Futsal Yıldız Erkekler müsabakaları nefes kesici bir finalle sona erdi. Turnuvada kıyasıya mücadele eden takımlar, birbirinden güzel gollere imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yenimahalle Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Futsal Yıldız Erkekler müsabakaları nefes kesici bir finalle sona erdi. Turnuvada kıyasıya mücadele eden takımlar, birbirinden güzel gollere imza attı.

Turnuvanın finalinde ABC Koleji ile Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen final maçında ABC Koleji rakibini 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada üçüncülük mücadelesinde ise Namık Kemal Ortaokulu, Özel Geleceğe Dek Ortaokulu’nu 4-1 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün tarafından takdim edildi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

ABC Koleji

Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu

Özel Geleceğe Dek Ortaokulu

Bir 14 kişi, voleybol oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
Bir 13 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x