Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Gururlandıran başarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul sporları grup judo müsabaka yarışmaları sona erdi. Kırıkkale’den yarışmaya katılan Kafi Can Sözdinler, yarışmada üçüncü oldu. Sözdinler, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan final yarışmalarına katılacak.

BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, her alanda başarılı sporcuların yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda destek verdiği öğrenciler, çeşitli illerde düzenlenen şampiyonalara katılarak önemli başara elde ediyor. Bu başarılardan bir tanesi de Kafi Can Sözdinler’den geldi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Okul sporları grup judo müsabaka yarışmaları sona erdi. Okul sporları Grup Judo müsabakasında 42 kilogramda Kafi Can Sözdinler üçüncü oldu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Sözdinler, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan final yarışmalarına katılacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Sözdinleri ve antrenörünü tebrik etti. Güneş-, “Final müsabakalarında başarılar dileriz. Kırıkkale’nin isminin daha da başarılı olması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Bütün sporcularımızı da bu konuda destekliyor ve her zaman yanlarındayız” dedi.
Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'SPORLARI OKUL OKULSP SP ARI JUDO KÜÇÜKLER ABAKALARI RT2024 OHU S' görseli olabilir
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x