Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelGündemKırıkkaleManşet

Basın camiası Veli Yılmazını kaybetti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale basın camiasının sevilen isimlerinden Gazeteci Veli Yılmaz, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

KAVGADA AĞIR YARALANDI

Alınan bilgilere göre öncesinde cinayet zanlısı ile siyaset nedeniyle tartışan Veli Yılmaz (39), Ş.C ile Ahılı köy meydanında kavgaya tutuştu. Kavgadan daha sonra Veli Yılmaz, evinin önünde Ş.C tarafından bıçaklandı. Kavga sonrasında vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan Veli Yılmaz, Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldığı sırada yolda hayatını kaybetti. Olay sonrasında cinayetin faili Ş.C güvenlik güçlerine teslim olurken, Veli Yılmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öte yandan Veli Yılmaz’ın vefat haberi Kırıkkale’de büyük üzüntüyle karşılandı.

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Evli ve 3 çocuk babası olan Veli Yılmaz’ın vefat haberi yıllarca çalıştığı meslektaşları ve sevenlerini yasa boğdu. TRT ve İhlas Haber Ajansı’nın yanı sıra birçok yerel gazetede görev yapan Veli Yılmaz, tıpkı geçtiğimiz gün hayatını kaybeden İbrahim Akpınar gibi sevenlerini yalnız, kamerasını ve çantasını öksüz bıraktı.  Veli Yılmaz’ın geride kalan ailesine, sevenlerine ve basın camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x