Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Gazi Kuzucu içi mevlit yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığında görevli iken, kırsalda yürütülen operasyonlar sırasında, PKK’lı teröristlerin daha önce araziye döşedikleri mayının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Kuzucu’nun, Yenimahalle’de ki baba ocağında mevlit programı düzenlendi.

OPERASYONDA AĞIR YARALANMIŞTI

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hulusi Kuzucu için düzenlenen Mevlit ve yemek programına katıldı. Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığında görevli iken, kırsalda yürütülen operasyonlar sırasında, PKK’lı teröristlerin daha önce araziye döşedikleri mayının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Kuzucu’nun, Yenimahalle’de ki baba ocağında düzenlenen programa katılan Vali Haktankaçmaz, “Bu milletin kahraman evlatları, bu ülke için, bu bayrak için verdikleri mücadelede; Rabbim birisine şahadeti nasip ediyor, diğeri de aynı duyguyla gerekirse canını feda etmek üzere o mücadelenin içerisinde ama ona da gaziliği nasip ediyor.”dedi.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUA OKUNDU

Bu vatan için, bu millet için bazı uzuvlarını kaybeden Gazilerimizin yaşadıkları tüm o sıkıntılara rağmen, hâlâ millete hizmet etmek adına sporda, sanatta ve daha birçok dalda türlü başarılara imza attıklarını ifade eden Vali Haktankaçmaz, bunun en son örneğinin de Türkiye’ye Dünya Şampiyonluğunu getiren Ampute Futbol Milli Takımının başarısı olduğunu söyledi. Yemek ikramının ardından tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.

Haber Merkezi

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x