Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Şabab Yücel Gedikali ”20 yıldır Keskin dökülüyor”

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabap Yücel Gedikali Keskin'in mahallerini gezerek altyapı eksikliğine dikkat çekti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabap Yücel Gedikali Keskin’in mahallerini gezerek altyapı eksikliğine dikkat çekti.
İlçede kenar mahallelerdeki birçok çeşmenin akmadığını belirten Gedikali bayanların yüzlerce metre ileriden su taşımak zorunda kaldığını bunu yaparken de zaman zaman köpeklerin saldırısına uğradığına vurgu yaptı.Keskin’de cadde ve sokakların mini bir çöplük haline geldiğini belirten Gedikali vatandaşlardan destek isteyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde kendisine oy verilmesi durumunda aldığı bu yetkiyle çağdaş bir Keskin’i hayata geçirmede kararlı olduğunu söyledi. Gedikali Keskin’in ,cadde ,sokak ve mahallelerini gezerek medyaya ilçenin halini anlatıyor.Gedikali ” Buradan Keskin halkına sesleniyorum .31 Mart’ta verin yetkiyi .Bilgi birikimim ve çevremin desteğiyle Keskin’i güzel bir şehir haline getirelim. Aksi takdirde bugün olduğu gibi Keskin’in her yeri dökülüyor .” dedi

Video İçin Tıklayın
locale=tr_TRhttps://www.facebook.com/AKKESKN/videos/1914491785635387?locale=tr_TR 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x