Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Gedikali’ye Bayanlar’dan Keskin’de büyük destek

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali  inşallah 1 Nisan sabahı ilk işimiz Keskin ilçe genelinde can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sık sık şikayette bulunduğu metruk binalar saha ekipleri tarafından tespit edilerek yıkım çalışmalarının başlayağız. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali  inşallah 1 Nisan sabahı ilk işimiz Keskin ilçe genelinde can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sık sık şikayette bulunduğu metruk binalar saha ekipleri tarafından tespit edilerek mal sahipleri ile görüşeceğiz yapılacak olanların yapılması için gerekli girişimleri sağlaycağız yapılması mümkün olmayan binalar için yıkım çalışmalarının başlayağız.

KESKİN İLÇEMİZE BAYAN ELİ DEĞMESİ LAZIM
Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali ”Han bir ev kirlenirde, temizlik yaparsınızya. İşte aynısını memleketim Keskin için yapacağım. Her tarafı temizleyeceğim,ilk işimiz temizlik.Harabeleri kaldıracağım.Keskini günübirlik turizm’e açacağım.İlçemize ekonomik girdiyi sağlayacağım ifadelerini kullandı.

BAYANLAR GEDİKALİYİ İSTİYOR
Keskinli bayanlar “Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Şabab Yücel Gedikali’yi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Asla unutmayalım ki kadının yeterince temsil edilmediği bir toplum geri kalmaya mahkumdur. Keskin artık geri kalmayacak.Bu nedenle Keskin ilçemize kadın eli değmeli Keskin’de bayanlar olarak Şabab hanım ile Keskin Belediyesini kazanacağız!”

Gedikali Keskin'de Metruh binaları yıkacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gedikali Keskin’de Metruh binaları yıkacağız – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Gedikali Keskin'de Metruh binaları yıkacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gedikali Keskin’de Metruh binaları yıkacağız – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x