Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Gelecek sizlerin elinde şekillenecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’DE 49 BİN 77 ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

2018-2019 Eğitim öğretim yılının ilk dönemi düzenlenen karne töreniyle tamamlandı. Kırıkkale’de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan öğrenciler karnelerini aldı. Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini dağıtan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer “Gelecek sizlerin elinde şekillenecek, bu millet sizlerden çok şey bekliyor. Bunu da gelecekte en iyi şekilde sağlayacağınıza inanıyoruz” ifadesini kullandı.

KARNE HEYECANI YAŞANDI

Kırıkkale’de 2018- 2019 eğitim- öğretim yılının ara karnelerini alarak tatile çıkan öğrenciler, büyük sevinç yaşadı. Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilere karneleri Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Jandarma Komutanı J. Albay İbrahim Ayhan Vural, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve il protokolünün üst düzeydeki yöneticileri tarafından verildi. Karnelerini alan öğrenciler, heyecanla ders notlarını inceledi. Karne heyecanı yaşayan öğrencilerden bazılarına anne ve babaları eşlik etti. Tören öncesi İmam Hatipli öğrencilerinin seslendirdiği ilahi büyük beğeni topladı.

BU MİLLET SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Sınıfları ziyaret eden Vali Sezer ve il protokolü öğrenci, öğretmen ve velilerle yakından ilgilenerek tebriklerini iletti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yunus Sezer “Yine aynı heyecanla, aynı motivasyonla derslerimize çalışacağız, ama aynı zamanda spor yapmayı ihmal etmeyeceğiz.  Gelecek sizlerin elinde şekillenecek, bu millet sizlerden çok şey bekliyor. Bunu da gelecekte en iyi şekilde sağlayacağınıza inanıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum” diye konuştu. Kırıkkale’de 49 bin 77 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi “Aldığınız karneler sizin başarıya ulaşmak için yapmış olduğunuz planınızın sonucudur. İstemediğiniz gibi bir sonuca ulaşmışsanız planlarınızı gözden geçirip eksikliklerinizi gidermeniz, disiplinli çalışma ilkesini benimsemeniz gerekmektedir. Sizlere güveniyor, her zorluğu aşacağınıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

 

TATİLİ İYİ DEĞERLENDİRİN

Karne töreninin ardından açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer “Kırıkkale’de yaklaşık 50 bin öğrencimiz bugün karne heyecanı yaşıyor. Bir dönemi daha Allaha şükür kazasız belasız geride bıraktık. Çocuklarımızın heyecanını paylaşmak için bizde buradayız. Burada da başarılı bir okulumuz var. Çocuklarımızın hemen hemen tamamı takdir belgesi almış. Burada ben hem öğrencilerimizi, hem onlarla ilgili öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Bu birlikteliğin getirdiği bir başarı. Genel olarak bütün öğrencilerimizde bir heyecan var. Bende bir veliyim, bugün 2 çocuğum karne alacak, bu bakımdan bizde heyecanlıyız. İnşallah çocuklarımız bu 15 tatili iyi değerlendirir, dinlenerek, hem biraz kitap okuyarak, hemde diğer sosyal faaliyetlerde bulunarak ikinci döneme öyle bir motivasyonla başlarlar. İkinci dönemi de kazasız, belasız, daha güzel bir şekilde tamamlarız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x