Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Geleneksel Yöntemlerle Hazırlanan Çorbaların Tadı Damağınıza Kalıyor

Çorbalar her birimizin olmazsa olmazları. Çok fazla çeşidinin olmasının yanında kusursuz bir lezzet oldukları da biliniyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çorbalar her birimizin olmazsa olmazları. Çok fazla çeşidinin olmasının yanında kusursuz bir lezzet oldukları da biliniyor. Ancak çorbaların istenilen tada ulaşabilmesi için usta ellerden çıkması gerekiyor. Bu yüzden de çorbacılar arasından bazıları çoğunluğun ilk tercihini temsil ediyor. Han Çorba da bunlardan biri. Alanında uzman ustalarla beraber Ankara çorba olarak geniş bir üne sahip. Sizleri çok az çorbacının kullandığı, herkesin bilmediği geleneksel yöntemlerle çorba içme fırsatıyla buluşturuyor.

Ankara işkembe çorbalarında aradığınız şifayı da Han Çorba bünyesinde bulabiliyorsunuz. Çünkü Han Çorba, şifalı olduğunu savunan çoğu çorbacının aksine, gerçekten bir şifa deposu. Çorbalarını hakiki, katkısız işkembeyle beraber hazırlıyor. Ayrıca çorbalarınızı istediğiniz her an içmeye gelebiliyorsunuz. 7/24 olarak hizmet vermeye devam eden Han Çorba, tazelikten de ayrılmıyor. Bir iyilik çorbacısı olarak tanınan Han Çorba bünyesinde samimi zaman geçirme şansınız oluyor. Hijyen kurallarına uyan, insan kazanma hedefi olan bu çorbacıda, en iyi lezzetleri deniyorsunuz.

Han Çorba Alanının Uzmanı

Han Çorba 2016 yılında Onur Özdemir tarafından kuruldu. Sizlere sunduğu hizmetlerle öncelikleriniz arasında yer almayı da hak ediyor. Zaten baktığınız zaman bir kez gidenin uğrak adresi haline geldiğini de görebiliyorsunuz. Han Çorba günün ilk saatlerinde de günü bitirirken de çorba içme isteğini uyandırıyor. Bir çorbacı olmasının yanında dilerseniz odun ateşi lezzetlerini ve tatlılarını da deneyebiliyorsunuz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x