Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetSpor

Genç erkekler Basketbol’da Anadolu Lisesi farkı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol müsabakaları sona erdi.

BASKETBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ
Genç Erkekler (A) Basketbol müsabakalarına 12 okul ve 144 sporcu katıldı. 15 – 27 Aralık 2016 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Müsabakalar sonunda Kırıkkale Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinci Yıldırım Beyazı Anadolu Lisesi, üçüncü Kırıkkale Fen Lisesi, dördüncü Kırıkkale Lisesi oldu.

BU MÜSABAKANIN TEK ŞAMPİYONU YOK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; “2016-2017 yılı Okul Sporları kapsamında yapılan basketbol müsabakaların da sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim. Bu müsabakanın tek şampiyonu yok. İki takımda harika bir performans sergiledi, birinci olan takımımızın guruplarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x