Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çocuklar ‘KAR’ın Keyfini çıkardı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çocuklar ‘KAR’ın keyfini çıkardı

Kar yağışı tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösterdi. Sabahın ilk ışıklarında iş yerlerini açan esnaf, uzun süredir beklenilen kışın yeni geldiğini dile getirdi.

 

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYORLAR
Tüm yurdu etkisi altına almaya başlayan kar yağışı Kırıkkale’de de hayatı olumsuz etkiledi. İl merkezinde ve merkeze bağlı köylerde okullara bir gün ara verilirken, esnaf da iş yerlerini açmak için biriken karları temizliyor. Soğuk havada yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarını da unutmayan esnaf, şehrin belirli yerlerine yem bırakıyor.

KARIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR
İl genelinde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar ise kartopu oynayarak karın keyfini çıkardılar. Kar yağışı nedeniyle dün okulların tatil edildiğini belirten minikler, kendilerinin bu tatil gününde kartopu oynayarak karın tadını çıkardıklarını söyledi. Kırıkkale’den tüm yurdun yeni yılını kutlayarak selam gönderen minikler, yaptıkları kardan adamlarla objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x