Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Gençler bizim geleceğimiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Teşkilatları 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarını sürdürürken, önceki gün teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri seçim bürosunu ziyaret ederek Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı ile sohbet ettiler. Diğer taraftan İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Saygılı ile birlikte İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

AK Parti Teşkilat yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri seçim bürosunda Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı ile bir araya geldi. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarını sürdüren AK Parti Kırıkkale Teşkilatı, seçim bürosunda Saygılı ile hem seçim çalışmalarını konuştu ve hem de sohbet etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz “İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz Seçim Ofisimizde Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Sayın Mehmet Saygılı ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hasbihal ettik. Allah’ın izniyle Kırıkkale merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimizde arzu ettiğimiz başarıyı yakalayacağız” ifadesini kullandı.

 

KÜTÜPHANEYE ZİYARET

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ile Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. İkili, kütüphane yönetimi ile görüştü ve ardından ise kütüphanede ders çalışmakta olan öğrencileri ziyaret ederek tek tek başarılar diledi. Ziyaret konusunda bilgi veren İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Uykusuz geceler, kitapların başında sabahlamalar. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların yarınlara hazırlığında üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmeyi sürdüreceğiz. İl Halk Kütüphanesinde ders çalışan gençlerimizin fazla vaktini almadan selam verdik. Allah hepsine zihin açıklığı versin” dedi. Öğrencilerle sohbet eden Dağdelen ve Saygılı onlara başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x