Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Gençler’den İYİ Partiye Katılım

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üye katılımlarına devam ediyor. Partiye önceki gün gençlerden yine büyük bir katılım sağlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üye katılımlarına devam ediyor. Partiye önceki gün gençlerden yine büyük bir katılım sağlandı.

GENÇLER KATILIM SAĞLADI

Partinin Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen’in girişimleri ile Baki Göçer ve beraberindeki gençler il başkanlığında düzenlenen törenle partiye katılım sağladı. Bu amaçla bir tören düzenlendi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın da katıldığı törende Altınışık gençleri tebrik etti. Adeta gövde gösterisine dönüşen katılım törenlerine bir yenisini daha ekleyen İyi Parti Teşkilatı Kırıkkale’de büyümeye devam ediyor. Gençlerle sohbet eden Başkan Altınışık, gençlerin geleceğinin İyi Parti’de olduğunu belirtti.

KATILIM BİLGİSİ VERİLDİ

Katılım töreni ile ilgili bilgi verildi ve “Sn. Baki Göçer ve beraberindeki kalabalık gençlik grubu Kırıkkale İYİ Gençlik ailemize katılımda bulundu. İl Başkanımız Sn. Bülent Şükrü Altınışık yarınlarımızın teminatı gençlerimizin rozetlerini taktı. Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen gençlik faaliyetlerinin çoğalacağını, katılımların giderek artacağını belirtti. Kırıkkale Gençliği’nin tercihi İYİ Parti” paylaşımında bulunuldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x