Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Gençlik ve Spor da ‘Karahan’ değişimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ile Spor Genel Müdürlüğü’nün, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine dahil edilmesiyle birlikte mevcut İl Müdürü Yasin Özdemir’in kurumdaki görevi de sona erdi,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi Haluk Karahan’a verildi.

 

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NA DAHİL EDİLDİ

Resmi Gazete’nin Mükerrer Sayısında 703 Sayılı KHK yayımlandı. ”Anayasada Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” başlığıyla yayımlanan kararnamede kamu kurumlarına yönelik çok yönlü değişiklikler yapıldı. Bu kapsamda bünyesinde değişimler yaşanan kurumlardan bazıları da KYK ile Spor Genel Müdürlüğü kurumları oldu. Resmi Gazete’nin mükerrer sayısı ile yayımlanan 703 sayılı KHK’da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ile Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine dahil edildi.

 

İL MÜDÜRÜ HALUK KARAHAN OLDU

Alınan kararlara göre, Spor Genel Müdürlüğü ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü kapatıldı ve Bakanlık ana hizmet birimi haline getirildi. Böylece Kırıkkale’de bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait tüm yurtlar Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlanmış oldu. KYK İl Müdürü Haluk Karahan Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine getirilirken, mevut spor il müdürü Yasin Özdemir’in görevi de sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x