Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Genel Başkanımız Ülkemizi ve Milletimizin Çıkarlarını Düşünüyor

Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkmasının ardından İYİ Parti Kırıkkale il ve merkez ilçe yönetimi olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkmasının ardından İYİ Parti Kırıkkale il ve merkez ilçe yönetimi olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması gündemin ana konusu oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkan Akşener, adayın açıklanacağı 6 Mart’ta ki toplantıya da katılmayacağını açıkladı. Tüm bu gelişmeler üzerine İYİ Parti Kırıkkale İl ve Merkez ilçe yönetimi Yavuz Kuzucu başkanlığı da olağan üstü bir toplantı gerçekleştirdi.

CESUR YÜREK 

Toplantı sonrası yapılan açıklama da Akşener’e olan destek dile getirilerek “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in almış olduğu kararları, ülkemiz, milletimiz ve partimiz için doğru siyasi hamleleri ve il başkanları toplantısındaki alınan kararları İl Başkanımız Sayın Avukat Yavuz Kuzucu il başkanlığımızda yönetim kurulu üyelerimize paylaştı. Ülkemiz ve milletimiz için daima elinden geleni yapan, ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını her zaman doğru şekilde savunan cesur yürek Liderimiz Sayın Meral Akşener’i Kırıkkale İl Teşkilatı olarak sonuna kadar destekliyoruz.” açıklamasında bulunuldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x