Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

GİK üyesi ziyaret etti

İyi Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın seçime yönelik çalışmaları devam ediyor. Partiyi önceki gün GİK Üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın seçime yönelik çalışmaları devam ediyor. Partiyi önceki gün GİK Üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ziyaret etti.

İSTİŞARE YAPTILAR

İyi Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın seçime yönelik çalışmaları devam ediyor. Partiyi önceki gün GİK Üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ziyaret etti. Ziyaretin parti ve seçime yönelik çalışmaların değerlendirilmesine yönelik olduğu öğrenildi. İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Yanıkömeroğlu ile parti binasında görüşme yaptı. Daha sonra Keskin ilçesi ziyaret edildi. Ziyaretle ilgili bilgi verildi ve “Genel İdare Kurulu Üyemiz Sn. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ve beraberindeki heyet İl Başkanlığımıza ve Keskin İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Ülke gündemi ve seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” paylaşımı yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x