Siyaset

Gitmediğimiz Yer Bizim Değildir

Kırıkkale İYİ Parti Merkez İlçe  Kadın Kolları ‘’Kapı Çal Gönül Al’’ projesi kapsamında mahalle çalışmalarını sürdürüyor. Kadın Kolları Başkanı Gönül Uzunkala ve yönetimdeki hanımlar İYİ Parti Genel Merkezinin başlattığı “Kapı Çal Gönül Al” projesi kapsamında mahalle çalışmalarını sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İYİ Parti Merkez İlçe  Kadın Kolları ‘’Kapı Çal Gönül Al’’ projesi kapsamında mahalle çalışmalarını sürdürüyor. Kadın Kolları Başkanı Gönül Uzunkala ve yönetimdeki hanımlar İYİ Parti Genel Merkezinin başlattığı “Kapı Çal Gönül Al” projesi kapsamında mahalle çalışmalarını sürdürüyor.

BİN 500 HANEYE ULAŞTIK

Bu projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gönül Uzunkala “Şuana kadar 1500 haneye ulaştık. Halkımızın, özellikle hanımların ilgisi bizi çok memnun etmektedir.  Ulaştığımız her hanede çok olumlu dönüşlerle karşılaşıyoruz. Yenimahalle,Kaletepe,Gündoğdu,Selimözer ve Irmak köyünde mahalleri gezdik. Programımızda 31 mahallemiz var.  Gezmediğimiz diğer mahallelerimizi de gezip süratle bitireceğiz. Aynı zamanda tüm hanım esnaflarımız ile yine işletme sahibi hanımlarımızın işyerlerine de biran önce ulaşacağız.  Her geçen gün kadınlarımızın partimize olan sevgisi, ilgisi artmakla beraber üye olmak için bizlere ulaşmaları hepimizi daha da motive ediyor. Bizimle birlikte gezen cesur, kararlı, davasına sahip çıkan tüm hanımlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.  Merkez İlçemizin Kadın kolları başkanlığı  ve arkadaşlarımızla birlikte nice başarıların altına imza atacağız. Genel başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendi ile ülkemizin tüm İYİ Parti teşkilatlarındaki  hanımlarıyla  birlikte coşkulu bir şekilde milletvekilliği seçine gedeceğiz. Partimiz gücünü kadınlardan alıyor. Unutmayalım ki; Kadın isterse Dünya’yı değiştirir’’ ifadelerini kullandı.

DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR GÖNDERİLDİ

İYİ Parti Merkez İlçe Kadın Kolları, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde; Gaziantep, Hatay, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye ve Kilis illerini kapsayan depremden etkilenen depremzedeler için; Kırıkkale de seferber oldu. Parti binasında toplanan ilk ihtiyaçlar 1 tır ile bölgeye gönderildi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı destekleri ile kısa sürede pek çok yardım malzemesini bölgeye gönderdi. Teşkilat yönetimi yardım miktarını artırmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yardım çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Uzunkala ” Deprem bölgesinden gelen görüntüler tüm Türkiye’nin ciğerini yaktı. Herkes dayanışma için kolları sıvadı, bir şeyler yapabilmenin çabasına girdi. Bizler de İYİ Parti Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları olarak yardım malzemesi toplama çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x