EğitimGündemKırıkkaleManşet

Gözdesen’de ‘Bilim şenliği’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gözdesen Kolejinde öğrencileri “Bilim Şenliği” düzenledi. Müzik, Beden eğitimi, fen teknoloji üzerine çok değişik çalışmalar yer aldı.
 
GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI
Müzik, Beden Eğitimi, Fen teknoloji üzerine çok değişik çalışmaların yer aldığı Özel Gözdesen Kolejinde Bilim Şenliğinde. Birbirinden değişik icatlar yer aldı, bilim şenliği hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ali Yavuz Sergi öğrencilerin daha iyi eğitme alması ve el becerilerini geliştirmek için yaptıklarını belirtti.
 
YÜREKTEN KUTLUYORUM
Yavuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi , “Bilim Şenliği okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte yaptık yapılan bu şenlik ile öğrencilerimiz hem uygulamalı bir şekilde eğitim almış oluyor hemde el becerilerini geliştirmiş oluyorlar inşallah önümüzdeki dönemlerde daha değişik şekillerde bu şenliği devam ettirmek istiyoruz” dedi. Yavuz, “Bilim Şenliği geleceğin bilim adamlarının bu günden varlığını hissettirdiği güzel bir çalışma. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum.” şeklinde konuştu.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu