Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

GSİM’de Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenlendi.

Mektup ve şiir duygulandırdı

17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik öncesinde katılımcılara Türk bayrakları dağıtıldı. Anma programı sela, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. 15 Temmuz sinevizyon gösteriminin de yer aldığı etkinlikte Hafız Hüseyin Avni Korkmaz, Kuran-ı Kerim okudu. Programda daha sonra Gençlik Merkezi Üyesi Fatma Nur Erdem 15 Temmuz Mektubu mektubunu okudu. Kültür ve sanat yarışmalarında şiir dalında Türkiye finalinde Kırıkkale’yi temsil eden Gençlik Merkezi Üyesi Yusuf Yılmaz da okuduğu ‘baba’ adlı şiiriyle salonda bulunan herkesi duygulandırdı.

Allah bir daha o günleri yaşatmasın

Türk milletinin hainlere asla aman vermeyeceğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “Bu vatan çok ihanet ve hainler gördü ama bunun gibisini az gördü. Ama unuttukları Türk milleti hepsini tarihe gömdü. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın… Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.”dedi. Etkinlikler fotoğraf sergisinin gezilmesi ve ikramla sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x