Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Gün birlik beraberlik dayanışma günüdür

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇETİN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ ÇORUMLU’YA TAZİYE ZİYARET
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu ziyaret etti. Emniyet Müdürü Çorumlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Gün birlik beraberlik dayanışma günüdür’ dedi.

POLİSİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
İl Milli Eğitim Müdürü Çetin, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul Beşiktaş’ta 37 polis ile 7 sivilin şehit olduğu terör saldırısından dolayı baş sağlığı dileklerini iletti. Yıllardır emniyet güçlerinin bu vatanı korumak, istikbali, emniyeti için kanını, canını vermekten çekinmediğini vurgulayan Çetin, şöyle konuştu: “Bu yüzden polisimizle gurur duyuyoruz. Onlardan Allah razı olsun. Tabi ülkemizin bulunduğu coğrafya itibariyle bu olayların duracağını beklemiyoruz”

BİN YILDIR DURMADI BU SALDIRILAR
“Çünkü bin yıldır durmadı bu saldırılar. Biz bu topraklarda olduğumuz sürece de durmayacak. Bizim bu topraklardan vazgeçmemizi istiyorlar. Biz vatanımızın bir karışından vazgeçmemiz mümkün değil. Gözüken o ki biz, bu saldırıları, bu acıları yaşayacağız. Biz acılarımızı paylaşalım istedik. Milli eğitim camiası olarak polisimizin yanında olduğumuzu her daim polisimizle olduğumuzu ifade etmek için sizleri ziyaret etmek istedik.”

KUR-AN’I KERİM OKUNDU
İl Emniyet Müdürü Çorumlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Verdikleri moral ve destekten dolayı eğitim camiamızdan Allah razı olsun. Gün birlik beraberlik dayanışma günüdür. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Ziyarette, terör saldırında şehit olan polis ve sivil vatandaşlar için imam hatip lisesi öğrencileri Kur-an’ı Kerim okudu ve dua etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x