Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Güneş Keskin’e yeniden doğacak’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Haşmet Aytaç, 30 Mart’ta, altı ok ile Keskin’e yeniden güneşin doğacağını ifade etti.

HİZMETLER SIFIR NOKTASINA GELDİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Memduh Koyuncu, CHP Keskin Belediye Başkan Adayı’nı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aytaç, süreç ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Aytaç, “Bugüne kadar Keskin İlçesi hep kaderi ile baş başa bırakılmış. 10 yıldan bu yana  iktidar  partisi olan AKP güzel şirin ilçemiz olan Keskin’e hiçbir hizmet yapmamıştır. Çalışan personel mağdur edilmiştir. Personelin içeride en az 7-10 maaş alacağı var. İlçemizde hizmet sıfır noktasına geldi ve hayalet şehir görünümünde. Artık bu kötü gidişe dur demenin zamanı geldi. 30 Mart’ta altı ok ile Keskin’e yeniden güneş doğacak.

‘SAYGI VE HOŞGÖRÜ İÇİNDE GEÇSİN’

Koyuncu ise, halkın geride kalan hizmet dönemini sandıkta değerlendireceğini dile getirerek, “Karşılıklı, saygı, hoşgörüye dayanan bir seçim geçmesini istiyoruz. Halkımız da sandığa giderek yerleşimlerinin yönetim anlamında kaderini belirleyecekler. Hacılar için de hayırlısı olmasını diliyorum. Beldemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Partimiz görev verir, halkımız da desteklerse bu sorunların üstesinden halkımızla birlikte geleceğiz” dedi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ah Keskin
Ah Keskin
2 Aralık 2013 18:53

Yeter artık. Keskin Haşmet Hoca gibi dürüst ve girişimci birine teslim edilmeli, memleketi bitirdiniz . CHP si falan yok , Haşmet AYTAÇ sorunları çözecek

Başa dön tuşu