Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleManşet

Hacılar’a Büyük Yatırım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar’ın Gruru
Hacılar Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen ve hayırseverlerin desteğiyle kısa bir sürede inşası tamamlanan Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Ortaokulu Milli Eğitim’e devrediliyor. Hacılar Belediye Başkanı Bağrıaçık ve Hacılar halkı beldenin yeni okuluna kavuşmasının mutluluğunu yaşıyor.

Hacılar için dün bayramı aratmayan bir gün yaşandı. Hacılar Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen ve hayırsever iş adamı Hüseyin Aytemiz’in maddi yardımı ile inşası tamamlanan Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Okulu Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmek ve eğitime açılmak için hazır hale getirildi. Bu mutlu güne Vali Ali Kolat’ta ortak oldu. Vali Kolat’ın beldeye gelişinden önce halkla birlikte okula yürüyen Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, “Mutluyuz ve gururluyuz. Beldemize böylesine güzel ve böylesine donanımlı bir okul kazandırdığımız için sevinçliyiz” dedi.

 Bağrıaçık, “Beldemizden, başarılı öğrencilerin yetişmesi, vatanı ve milletine faydalı bireylerin çıkması elbette bu gururumuzu iki kat daha artıracaktır. İnşası tamamlanan okulumuz 26 derslikli ve tüm donanımlara sahiptir. Hayırsever İş Adamı Hüseyin Aytemiz’in katkıları, Hacılar halkının duası ve belediyemizin titiz çalışmaları neticesinde böylesine donanımlı bir okul inşa edildi. Bugün Hacılar’ın bayramı” dedi.

Yüzlerce Hacılarlı ile kol kola yürüyen Bağrıaçık daha sonra Vali Kolat’ı karşılamak için belde camiisine hareket etti. Vali Kolat ve beraberindeki heyet Cuma Namazı’nın ardından yeniden okula geçti. Bağrıaçık burada Vali Kolat’a okul hakkında bilgiler verdi. Okulu beğenen, Hacılar ve Kırıkkale için büyük bir kazanım olduğunu ifade eden Vali Kolat, “Okulumuz Aytemiz ailesi, Belediye başkanlığı, Derneğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla son aşamaya geldi. İnşallah 2. Yarıyılda eğitime açılacak. Eski okul bayağı sıkıntılıydı. 450 civarında öğrencisi vardı. Yeni okula taşınması bir an önce isteniyor. Burada Belediye Başkanımızı da ziyaret ettik” dedi.  Okulu gezen Vali Kolat’a, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Milli Eğitim H.Ali Okur, Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ve diğer yetkililer eşlik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu