Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Hain örgütü 20 sene önce raporlaştırdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hain örgütü ilk tespit edenin kendisi olduğunu ve 20 sene önce de bunu resmî olarak raporlaştırdığını bildirdi.

15 TEMMUZ UNUTTURMAYACAĞIZ

Hain FETÖ saldırısında şehit düşen polis memuru Hakan Yorulmaz’ın babası İsmail Yorulmaz ile sarıldığı bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, fotoğrafın altına düştüğü not oldukça dikkat çekici.  Hain örgütü ilk tespit edenin kendisi olduğunu ve 20 sene önce resmî olarak raporlaştırdığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Unutulamaz çünkü; Bugün 15 Temmuz şehidimiz Hakan Yorulmaz’ın ailesini ziyaret ettik. Rahmetli Hakan Yorulmaz aslan gibi, yüreği vatan için çarpan bir Özel hareketçiydi. Hain fetocüler 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin düşmanlarına atması gereken bombayla Hakan’ı da diğer özel hareketçilerle beraber şehit ettiler. Kadere bakın ki doğum gününde şehit oldu Hakan Kahraman ve acılı babası İsmail amca haykırıyordu “Ne olur 15 Temmuz’u unutturmayın”diye ve 250 İsmail amca daha. Hakan Yorulmaz’ları geri getiremeyeceğiz Allah gani gani rahmetler eylesin Onlara. Ama İsmail amcalar rahat olsun 15 Temmuz unutturmayacağız.

20 SENE ÖNCE RESMÎ OLARAK RAPORLAŞTIRDIM

“İslam âleminin ve Türk milletinin tarihinde görülmüş en hain örgütü İlk tespit eden ve Bundan 20 sene önce resmî olarak raporlaştıran bir emniyet müdürü olarak ben diyorum ki: Gecesini gündüzüne katarak adeta uyumadan FETÖ ve PKK’yla mücadele eden bir İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu var. Yalnız da kalsam mücadele edeceğim diyen, siyasi hesaplardan uzak ve ömrünü bu millete ve ümmete adamış bir Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Unutturmak isteyenler var biliyoruz yalnız onlar da şunu unutuyorlar: Bu mücadele bizim için bir memuriyet değil bir mecburiyet, bir mahkumiyet ve bir ibadettir. Malazgirt unutuldu mu? Çanakkale unutuldu mu? Kurtuluş Savaşı unutuldu mu? Ve asla unutmayan Asil Türk Milleti var… 15 Temmuz’da unutulmayacak. Siz rahat olun, Şehitlerimiz rahat uyusun” Dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x