Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Halep’e yardım konvoyu yola çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, kampanya kapsamında toplanan 3 tır gıda ve ihtiyaç malzemesi ile 21 bin lira, Halep’ten tahliye edilenler için gönderildi.

TIR’LAR DUALARLA UĞURLANDI
Türkiye Gençlik Vakfi,Hayrat Vakfı Kırıkkale Temsilciliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün başlattığı kampanyada 3 tır gıda ve ihtiyaç malzemesi toplandı. Vakfın il temsilcisi İsmail Efe Demirhan, Cumhuriyet Meydanı’nda tırların uğurlanması amacıyla düzenlenen törende, birçok hayırlı hizmete öncülük ettiklerini, Halep’teki Müslüman vatandaşlar için de seferber olduklarını söyledi.

HALEP’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK
Kırıkkaleli vatandaşların yardım kampanyasına ilgi gösterdiğini ifade eden Demirhan, “Halkımızın teveccühü çok oldu. İnsanlarımız gönlünden geleni verdi. Biz, Halep’e gönül köprüsü kurduk. Herkes bizden yardım bekliyor. Bizim din anlayışımızda “Komşusu açken biz tok yatamayız” vardır. Allah herkesten razı olsun. 10 gün boyunca bu kışta yardım topladık. Evlerindeki gıdaları ikiye bölüp çadırımıza getirenler oldu. Gıda, giysi, yiyecek, battaniye ve 21 bin lira nakdi yardım toplayarak gönderiyoruz. Allah herkesten razı olsun” dedi. Okunan duaların ardından yardım malzemelerinin yüklü olduğu tırlar yola çıktı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x