Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Halk gününde eksikler gideriliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye tarafından her hafta geleneksel olarak düzenlenen halk günü etkinliğinin bu hafta 39’ncusu gerçekleştirildi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti.
VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın programlarından dolayı katılamadığı halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Düzenlenen etkinliğe vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Belediye Başkan yardımcısı Mutlu Erol Bakır, mahallesinde sorunu olan ya da Belediyeyi ilgilendiren konuları iletmek üzere halk günü etkinliğine gelen tüm vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
DEVAM EDECEK
Halk günü etkinliği ile çözümlerin daha hızlı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Etkinliğimiz her hafta gerçekleşiyor. Talepler doğrultusunda gerekli direktifleri vererek, vatandaşlarımızın sıkıntı ve problemlerini gidermeye çalışıyoruz. Haftanın her Perşembe gününde düzenlediğimiz halk günü etkinliğimizi devam ettireceğiz. Belediyemizi ilgilendiren konularda sıkıntısı olan herkesi etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu. Düzenlenen halk günü etkinliğinde Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu