Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşetSiyaset

İşçiler ve memurlara önemli katkı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BEMBİRSEN Kırıkkale Şubesi ile Yahşihan Belediyesi arasında sosyal denge  sözleşmesi konusunda anlaşma sağlandı. Memuruna sosyal denge ücreti veren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, mevsimlik çalışan işçilere ise her ay ayni yardım yapılacağını söyledi.
400 TL EK ÜCRET
BEMBİRSEN Şube Başkanı Tuncay Bulut ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda tüm detaylar konusunda anlaşma sağlandı. Buna göre Yahşihan Belediyesinde çalışan memurlara her ay 400 TL sosyal denge ücreti ödenecek. Konu ile ilgili Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve BEMBİRSEN Şube Başkanı Tuncay Bulut dün Yıldızlar Sofrası’nda memurlar ile sabah kahvaltısında biraraya geldiler.
44 KİŞİYE SOSYAL DENGE
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Biz bir aileyiz. Aile olduğumu her ortamda söylüyoruz. Maddiyat olursa bir takım imkanları sunma şansına sahibiz.  BEMBİRSEN Şube Başkanı Tuncay Bulut’un sayesinde böyle güzel bir çalışmaya imza atıyoruz. 44 arkadaşımıza biz sosyal denge ücretini veriyoruz. Ben arkadaşlarımızdan bu paraları hak etmelerini istiyorum. Ben çalışan memur istiyorum. Bunları veriyoruz fakat alt tarafta asgari ücret ile çalıştırdığımız personelimiz var. Bu personellerimizde bizden birşeyler bekliyor.
MEVSİMLİK İŞÇİLERE YARDIM
Yapılacak olan öncümen toplantısında bir karar alınacağını söyleyen Sungur, “Mevsimlik çalışan geçici işçilerimize ayni yardım yapılacak. Ben herkesten çalışma istiyorum. Hepimiz Yahşihan Belediyesi’nde çalışıyoruz. Hepimiz  Yahşihan’ın menfati için çalışıyoruz. Çalışmayan işinin başında olmayan akşama  kadar bilgisayar başında olan insan varsa onlara bu yardımlar yapılmayacak.  Çalışan ve çalışmayan arkadaşlarımızı ayıracağız” dedi.
SUNGUR’A PLAKET VE HEDİYE
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Sungur’a Tayyar Alan, Ali İhsan  Gürses ve Yılmaz Destici tarafından plaket ve hediye verildi. Belediye Başkan  Yardımcısı Osman Uluyurt’a, İlhan Aktuğ, Celal Yıldırım ve Kamuran Oran  tarafından hediye verildi. Sendika Temsilcisi Tuncay Bulut’a, Hüsamettin Gürses  ve İsmail Develioğlu tarafından hediye verildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu