Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Halkın marketi açıldı

Daha önce Kırıkkale-Ankara yolu üzeri Yahşihan Hacıballı Köy Önü Mevkiinde hizmette bulunan Dinek Yöresel Ürünler Marketi Kırıkkale Merkezdeki şubesini açtı. Dinek Halkın Marketinin açılışına katılan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Vatandaşımız en değerli, en lezzetli ürünlere layık” diye konuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Daha önce Kırıkkale-Ankara yolu üzeri Yahşihan Hacıballı Köy Önü Mevkiinde hizmette bulunan Dinek Yöresel Ürünler Marketi Kırıkkale Merkezdeki şubesini açtı. Dinek Halkın Marketinin açılışına katılan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Vatandaşımız en değerli, en lezzetli ürünlere layık” diye konuştu.

ONLARCA ÇEŞİT BULUNUYOR

Çiftçiler, üreticiler ve kadın kooperatifleri tarafından üretilen ürünlerin doğrudan ve kar amacı gütmeksizin tüketiciye ulaştırılması amacıyla Kırıkkale Valiliği İl Özel İdaresi iştiraki olan Çeşnigir A.Ş. tarafından yönetilen Dinek Yöresel Ürünler marketi Kırıkkale şehir merkezine de şube açtı. İl Genel Meclisi binasının bulunduğu binanın yakınında hizmete açılan Dinek Yöresel Halkın Marketinde kuru gıda, kahvaltılık ürünler, hediyelik ürünler, turşular, kişisel bakım, tuz, şeker, baharat ve kuru sebze başta olmak üzere bir çok ürün bulunuyor.  Açılış sonrasında Vali Tekbıyıkoğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ilk alışverişi yaparak bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Çaykara açılışta aldığı organik zeytinyağları İl Genel Meclis üyelerine hediye etti. Dinek Yöresel Ürünler marketinin ikinci şubesinin açılışında konuşan İl Genel Melis Başkanı Murat Çaykara “İlimizin köylerinde çiftçilerimizin ürettiği ürünlerini değerlendirdiğimiz, kendi çiftçimizin ürettiği ürünleri halkımıza ulaştırmak için Kırıkkale şehir merkezimizdeki şubemizi de bugün devreye alıyoruz. Çiftçimize, milletimize hayırlı bereketli olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

ARTIK MERKEZDE ŞUBESİ BULUNUYOR

Açılışa katılarak Dinek Yöresel Ürünler Marketinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Bu marketimizde hem ilimizde üretilen ve gurur duyduğumuz birer lezzet ürünü olarak tanımladığımız tarımsal ürünlerimizin halkımıza sunulduğu gibi, memleketimizin diğer bölgelerinden de çok lezzetli ve kıymetli ürünleri burada halkımıza uygun fiyatlarla getiriyoruz. Bunu çok doğru buluyorum. Vatandaşımız en değerli, en lezzetli ürünlere layık. Daha önce yol güzergahı üzerinde Dinek Yöresel Ürünlere ait marketimiz vardı. Kırıkkale halkımız bu hizmete ulaşmakta güçlük çekiyordu. Biz Kırıkkale halkının da istifade edebileceği böyle güzel, hem de şehir merkezinde satış noktasını hizmete açıyoruz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x