Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Haluk Karahan gazeteciler günü unutulmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Haluk Karahan 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı. Karahan, Gazeteciliğin bir kalıbın içine sığdırılabilecek bir kavram olmadığını belirtti.

GÜÇLÜ DEMOKRASİNİN UNSURLARI
Meslek etiği çerçevesinde çalışan gazetecilerin işlerini yaparken, bilgiye ulaşma ve bilgiyi elde etme konusunda yasalar çerçevesinde özgür olduğuna dikkati çeken Karahan, mesajında şunları kaydetti: “Gazetecinin, hangi kademede görevli olursa olsun halkın haber alma hakkı ve ifade özgürlüğünün teminatı olması gerekir. Gazeteci duyduğu, gördüğü, araştırdığı konuları tarafsız, dürüst ve samimi bir şekilde harmanlayan ve kamuoyuyla paylaşan bir iletişim uzmanıdır. Bu sebeple güçlü gazeteci, güçlü basın, güçlü demokrasinin unsurlarındandır”

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
“Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyarak görev yapan gazetecilerin, demokrasi kültürünün gelişmesinde, toplumsal kalkınmanın sağlanmasında ve ülkemizin gelişmesinde yeri ve değerinin önemi tartışılmazdır. Ülkemizde, muhabirinden genel yayın yönetmenine kadar basın camiasının her seviyesinde hukuk içinde ve özgür bir şekilde görev yapan, ulusal ve uluslararası arenada kamuoyunun bilgilenme hakkından yararlanması için gayret eden, bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmayan değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor aynı zamanda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x