Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Han Gayrimenkul Açıldı

Kırıkkale'de Gayrimenkule Kadın Eli sloganıyla sloganıyla açılan Han Gayrimenkul dualar eşliğinde hizmete açıldı. İşletmeciliğini Neslihan Veske'nin yaptığı Han Gayrimenkul Kırıkkale'ye hitap edecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Gayrimenkule Kadın Eli sloganıyla sloganıyla açılan Han Gayrimenkul dualar eşliğinde hizmete açıldı. İşletmeciliğini Neslihan Veske’nin yaptığı Han Gayrimenkul Kırıkkale’ye hitap edecek.

GENİŞ KATILIM

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Esnaf Sanatkarlar kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci,  MHP İl Başkanı Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Köksal Tonga, MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve çok sayıda davetli katıldı..

HARMANLAYARAK MÜŞTERİLERİMİZE SUNACAĞIZ

İşletme sahibi  Neslihan Veske yaptığı açıklamada ” gayrımenkul sektörünü yakından tanıyor, insanların ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu noktada da gayrımenkul sektöründe kısa sürede ciddi bir başarıya ve müşteri potansiyeline ulaşacağız. Bugün de emlak ofisimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz deneyimi yeni bir bakış açısıyla harmanlayarak müşterilerimize sunacağız” dedi.

İŞİNİN EHLİ

Veske, ”Han Gayrımenkul olarak ana faaliyet alanlarımız arsa, tarla, konut, lüks konut, ticarethane alım satım kiralama. Şimdiye kadar güzel dönüşler aldık ve bu da bizim için ciddi bir moral kaynağı oldu. Kırıkkale’ye gayrımenkul alanında yeni bir nefes getirmek için çıktığımız bu yolda bize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x