Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Hayat Boşluk Kabul Etmez için AHİKA’dan ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülen ‘Hayat Boşluk Kabul Etmez’ projesi kapsamında Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Niğde illerinden gelen, Ahiler Bölgesi İl Müdürlerini makamında kabul etti.
 
Kabulde, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun proje hakkında bilgiler verirken, Kırıkkale Valiliği himayesinde, İl Sağlık Müdürlünün yürütücülüğünü yaptığı Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Müsiad ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortağı olduğu ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ kapsamında projeye 2014 yılında başlandığı,  AHİLER Kalkınma Ajansına “Hayat Boşluk Kabul Etmez” ismiyle başvurulan bu projenin 02.07.2015 tarihi itibariyle 120.000,00TL maddi destek ile kabul görerek faaliyete başlandığı belirtildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Ali Kolat, Ahiler Bölgesi İl Müdürlerine ziyaretten dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmada; “Hepimiz madde bağımlısı gençlerimize karşı insan olarak sorumluyuz. Burada arkadaşlarımızla güzel bir proje başlattık. Bu çalışma Sağlık Bakanlığı nezdinde de kabul gördü. Çevre illerimizde “Hayat Boşluk Kabul Etmez” projesine çok büyük ilgi gösterdiler. Bu projeyi merak ettiklerini söylediler. Arkadaşlarımız bazı illerimize de madde bağımlısı çocukları götürdü. Çocuklarımızın aldıkları mesafeyi oradaki yetkililer yakından gördüler. Biz bu projenin bütün illerde kurumsal bir kimlik kazanarak yürütülmesini istiyoruz. Bu projeye görevlendirilmeler yapılırsa daha sağlıklı yürütülebilir. Ben, bu projede emeği geçenlere ve Ahiler Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu