GündemKırıkkaleManşet

‘Hayat Boşluk Kabul Etmez’ Kayseri’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kayseri Valiliği başkanlığında il uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda, ilimizde gerçekleştirilen ‘Hayat Boşluk Kabul Etmez’ projesinin Kayseri’de de yapılması için çalışmalar başlatıldığı ifade edildi.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında Kayseri’de madde bağımlısı olan gençlerin bağımlılıktan kurtarılması, madde bağımlılığının yaygınlaşmasının önlenmesi ve her türlü uyuşturucu ile mücadele edilmesi amacıyla ilgili kurumların temsilcilerinin katılımı ile toplantı yapıldı. Uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi noktasında başarılı sonuçlara ulaşmış projelerin deneyim ve tecrübelerinden de faydalanılmasının önem arz ettiğini belirten Vali Düzgün, Kırıkkale ilinde uygulanan “Hayat Boşluk Kabul Etmez” projesinin de uyuşturucu ile mücadelede etkin bir proje olduğunu ve bu projenin Kayseri’de de uygulanması yönünde çalışmaların başlatıldığını ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün koordinesinde çalışmaların yürütüleceğini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu