Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Hayır’ alışkanlık yapmış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Hayır’ alışkanlık yapmış

16 Nisan Referandum oylamasına 2 gün kala Kırıkkale’nin ilk özel radyosu Öz Fm, seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de önemli konukları ağırlayan Öz Fm, AK Parti Milletvekili Mehmet Demir ile birlikte referandum çalışmalarının nabzını tuttu.

 

BURUNLARINDAN GETİRECEĞİZ

Demir, program yapımcıları Hakan Şayık ve Veli Yılmaz’ın sunumuyla yaklaşık 1 saat süren yayında gelen sorular cevaplandırıldı. Seçim çalışmaları kapsamında 99.3 yayın frekansı üzerinden Kırıkkale halkına seslenen Milletvekili Demir, seçim arifesine girmelerine karşın çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 1982 Anayasasının darbe anayasası olduğunu ve darbe anayasasına hayır diyenlerin sivil anayasaya da hayır demesinin çelişkili olduğunu söyledi. Hayır’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun alışkanlık yaptığını söyleyen Demir, “1’inci, 2’nci ve 3’üncü köprüye hayır diyorlar. Otobanlara, Avrasya Tüneline hayır diyorlar. Geçtiğimiz günlerde Ahmet Türk, bir mitingde hayır oyu verilmesi için yalvarıyordu. Her zaman bu vatana, millete ihanet edenlerin üzerlerine gideceğiz. Burunlarından fitil fitil getireceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x