Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hedefte MKE var!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ GÖÇER, IŞİD VE PKK’NIN HEDEFLERİ İLE DİNLEMELER KONUSUNDA
ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
 
Gazetemizi ziyaretinde gündeme dair açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, “Bir miting alanına bir canlı bombanın gelmesi daha da karıştırır. Bunlar zaten açıklamalarında hedeflerinin Makine Kimya olduğunu söylüyor. IŞİD Makine Kimyayı havaya uçuracağız diyor” dedi.
 
KIRIKKALE ŞU ANDA ÇOK KARIŞIK
Geçtiğimiz günlerde Gazetemize ziyarette bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet göçer, son günlerde meydana gelen terör olaylarından ve erken seçim olduğu taktir de olayların daha da artacağını ve IŞİD’in hedefinin Makine Kimya olduğunu söyledi. Göçer gazetemize ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Allah milletimizin birliğini ve dirliğini bozmasın. Ülkemiz çok gergin. Bu sadece Güneydoğu Anadolu Bölgesi için geçerli değil. Erken seçim olduğunda burada mitingler yapılacak. IŞİD felan her şey burada var. Geçtiğimiz günlerde de operasyonlar yapıldı. Kırıkkale şu anda çok karışık. Bir miting alanına bir canlı bombanın gelmesi daha da karıştırır. Bunlar zaten açıklamalarında hedeflerinin Makine Kimya olduğunu söylüyor. IŞİD Makine Kimyayı havaya uçuracağız diyor. Terör örgütü ise açılımın baş mimarı Beşir Atalay’dır. İlk terör olaylarının ayaklandırılacağı yerlerden biri de Kırıkkale” dedi.
 
“BİN 36 SAYFA DÖKÜMANI BİR HAFTADA OKUDUM”
Açılım sürecinin baş mimarı Beşir Atalay’ın çözüm süreci hakkında kendisinin İl Başkanı olduğu dönemde yaptığı açıklamalardan dolayı dinlettirdiğini söyleyen Göçer, konu hakkında yargılanma ile ilgili bin 36 sayfa doküman olduğunu ve bu dokümanları bir haftada tek tek okuduğunu belirtti. Göçer, “Yargılanma döneminde Hakim İstihbarat Müdür Yardımcısına soruyor sen MHP il Başkanını niye dinledin? Oda diyor ki; ‘Efendim bizim istihbarat müdürü Kamil bey Beşir Atalay ile çok sık görüşürdü. MHP İl Başkanı çözüm süreci ile ilgili çok söz söylüyor bunun için dinledik. Bunlar çözüm süreci hakkında konuşuyor pankart felan asıyorlar bunu bir şeye bağlayın’ diyor. Bunu müdür yardımcısı itiraf ediyor. Bunları önümüzdeki günlerde de açıklayacağım ve Beşir Atalay’dan davacı olacağım”
 
SIRADAN BİR İL BAŞKANI DEĞİL
Elinde bulunan dokümanlar hakkında açıklamalarda bulunmaya devam eden Göçer, “Hakim soruyor tekrar bu adamlı iki yıl dinlemişsiniz herhangi bir terör örgütü ile bir alakası olmadığını görüyorsunuz neden dinlemeye devam ettiniz? Diye soruyor. Yanında bulunan diğer polis diyor ki o sıradan bir il başkanı değil diyor. Hakim nasıl bir il başkanı? diye soruyor. Poliste ülkü ocaklarından yetişme bir il başkanı diyor. Bunların yanı sıra çok komik ifadeler var. Ülkü Ocaklarından vatanını, milletini, dinini seven insanlar yetişir. Beşir Atalay diyor ki, bunları dinleyin bir şeye bağlayın. Bir şey bulamıyorlar Keskin’de iki kişi otobüse taş atmış diye benim bağlantım olur diye resmi karar aldırıyor Beşir Atalay Ankara 11’inci ağır ceza da bir yıl da bu şekilde dinletiyor. Şimdi beni dinletiyorlar çözüm sürecine aman bir şey olmasın diye. Şimdi dağdakiler her gün bir vatan evladını şehit ediyor. Her Şehidin üzerinde Beşir Atalay’ın vebali var” dedi.
 
HABER-FOTO BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu