Manşet

Helal Olsun Gençler

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kırıkkale gençlik Merkezi'nin gönüllü gençleri takdirlik çalışma yaparak deprem bölgesi için yardım topladılar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kırıkkale gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleri takdirlik çalışma yaparak deprem bölgesi için yardım topladılar.

Şehir merkezindeki Kırıkkale Gençlik Merkezinden yardımları kabul eden gençler kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları malzemeleri gruplara ve sınıflara ayırarak  el ele yardım kamyonuna  yüklediler.Gençlerin milli konulardaki duyarlılığı vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. Çanakkale Savaşı’nda cepheye giden  15 liler  olarak anılan bu gençler Şimdi de çağımızda yine 15 liler olarak tarihe geçecek çalışmalar ve gayretler gösteriyorlar. Kız erkek ,el ele gönül gönül’e  deprem bölgesi için adeta Çırpınırcasına mücadele veriyorlar ve topladıkları yardımları son derece düzenli bir şekilde yüklüyorlar

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x