Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Hemşerilerimizin hizmetine talibim’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Saygılı, hemşerilerinin hizmetçisi olmaya talip olduğunu belirtti

SEVİYELİ BİR SEÇİM SÜRECİ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı esnaf ziyaretleri kapsamında, Zafer Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Yapılan ziyarette esnaflardan ve vatandaşlardan büyük ligi gören Saygılı, açıklamalarda bulundu. Saygılı, “Kırıkkale’miz de seviyeli, saygılı bir seçim süreci yaşıyoruz. Bizim en temel amacımız da bu olacak. İnşallah biz Kırıkkaleli hemşerilerimizin hizmetine talip olduk” ifadesinde bulundu.

EN TEMEL GÖREVİMİZ OLACAK

Saygılı kendisinin de Zafer Caddesinde esnaf olduğunu ve sıkıntı ve çözüm yollarını yakından bildiğini ifade ederek, “Esnafımız için elimizden geleni yapacağız. Şehrin ekonomilerini esnaflar yönetir. Esnafımızın mutlu olması bizim en temel görevlerimizden olacak. Bu yönde birçok proje üreteceğiz. Kırıkkaleli esnafımıza ve hemşerilerimize yakışır etkili projeler şehrin ekonomisinin gelişmesine neden olacaktır. İnşallah bu yolda hep istişare halinde olacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu