Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Hep birlikte Yahşihan için çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Tuncay Altan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altan, “Birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen en iyi çalışmayı sergileyeceğiz” dedi.

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Tuncay Altan,  Anadolu Ajansı temsilcisi Zekeriya Karadavut, Av. Yunus Erol ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet’i ziyaret etti. Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mencet, Altan’a seçim çalışmasında başarı temennisinde bulundular.

YAHŞİHAN’IN TÜM HEYECANINI YAŞATACAĞIZ

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Altan, “Hep birlikte yeni hedeflere ulaşmak için 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’den Yahşihan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Yeni Yahşihan için çıktığımız bu yolculukta muvaffak olacağından hiç kuşkumuz bulunmuyor. “Seçim gününe kadar birlikte koşacağız, birlikte coşacağız. Her gün bir kartopu gibi büyüyerek, çoğalarak yeni Yahşihan’ın tüm heyecanını yaşatacağız.”

GELİŞİM VE DEĞİŞİM İÇİN

Altan, “Seçime kadar gece gündüz çalışacağız. Her mahalleye, her sokağa gireceğiz, her eve tek tek girip her yurttaşımızın elini sıkacağız. Kadınlarımızla beraber, gençlerimizle beraber koşacağız. Kırıkkale’nin büyüyen ve gelişen gözde ilçesine hizmet etmek, yaşanan gelişim ve değişimlerin devamını sağlamak için göreve talibim. Kırıkkale’nin Ankara’ya açılan kapısı, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale arasındaki köprü olan Yahşihan ilçemizin jeopolitik konumu ve bu konumun şehrimizle olan bütünlüğünün sağlanması için ilçemizde bu zorlu göreve talip oldum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x