2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiEkonomiSiyaset

Her Haneden En Az Bir Kişinin İşe Girmesini Sağlayacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istihdamı güçlendirmek için her haneden en az bir kişinin işe girmesini sağlayacaklarını dile getirdi.

 HABER: TAHİR ERDEM  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, girişimci gençlerin de yanında olacaklarını belirterek, bunun yanı sıra gençlerin yuva kurabilmeleri için 2 yıl ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi vererek evliliklerini teşvik edeceklerini aktardı.

Gençlere, evliliğe karşı durmamaları gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Siz bu LGBT’cilere bakmayın. Bu CHP LGBT’ci, İYİ Parti LGBT’ci, HDP LGBT’ci. Evvelallah Cumhur İttifakı kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor. Üniversiteye yeni başlayan gençlerimize bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıyoruz. Nasıl? Ailenin huzurunun önemli bir unsuru olarak gördüğümüz istihdamı güçlendirmek için her haneden en az bir kişinin işe girmesini sağlayacağız. Seçim beyannamemizde daha yüzlerce, binlerce başlıkta projelerimiz yer alıyor. 14 Mayıs’tan sonra hepsini de birer birer yerine getireceğiz.”

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x