2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

İYİ Parti, Yaklaşan Seçim İçin Sahada Yoğun Çalışıyor

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçim için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçim için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SAHADAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Kırıkkale siyasetindeki hareketlilik de devam ediyor. Tüm partilerde olduğu gibi Millet İttifakı ortaklarından biri olan İYİ Parti’de de çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu, 1’inci sıra Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, 2’nci sıra Milletvekili Adayı Orhan Kılıç ve 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Sevim Pehlivanlı Özbek sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

“BİZİM HALKA İNANCIMIZ TAM”

Seçim Koordinasyon Ekibi ile stratejik bir şekilde çalışan ve esnaf, dernek, cemiyetler, STK’lar, kurum ve kuruluşları ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Kuzucu, “Tüm teşkilatımızla birlikte sahada çalışmaya devam ediyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak, bu düzene dur diyeceğiz. Bizim halkımıza inancımız tam, halkımızın da bize inancı tam. Hemşehrilerimizin ‘kurtarın bizi bu düzenden’ demesine karşı söz veriyoruz, Kırıkkale’ye güneş doğacak!” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x