Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

Her şey yeni başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran seçimlerinin İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bülent Şükrü Altınışık bir açıklamada bulunarak bir yandan değerlendirmede bulundu, diğer taraftan destek verenlere teşekkür etti. Altınışık “27.Dönem Milletvekilliği küçük bir farkla bizlere nasip olmamıştır. Bizler için hiçbir şeyin bitmediğini, aksine herşeyin yeni başladığını belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 

BİZE DÜŞEN MİLLETİN İRADESİNE SAYGI DUYMAK

27.Dönem İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bülent Şükrü Altınışık yaptığı açıklamasında “Güçlü ve onurlu bir iradenin temeli inandığımız doğruları savunmak ilkesine dayanmaktadır, aksi taktirde asla huzur bulamayız. Bu düşünceden hareketle biz İYİ’ler hakkı, hukuku ve demokrasiyi savunmaktan bir an olsun vazgeçmedik. En büyük amacımız önce ülkemizin, sonra Kırıkkale’mizin hak ettiği ve özlemini çektiği endüstriyel, siyasal, sosyal ve finansal refah ortamına sürâtle kavuşmasıydı. Dünyanın diğer önde gelen ülkelerinde olduğu gibi, insan haklarını önde tutan bir ülke olalım dedik ve bunu vatandaşlarımıza ısrarla anlattık. Bu iddiamızdan yarında vazgeçecek değiliz. Fakat, tüm gayretimize rağmen alışılmışlıklar terkedilememiş, millet iradesi başkanlık sisteminden yana tecelli etmiş ve ayrıca İYİ Partimizden Aday olduğum 27.Dönem Milletvekilliği küçük bir farkla bizlere nasip olmamıştır. Bize düşen milletimizin iradesine saygı duymak ama inandığımız doğruların mücadelesini de yapmayı kararlılıkla sürdürmektir. Susmayacak, korkmayacak ve her zaman ortaya koyduğumuz şahsiyetli duruşumuzu devam ettireceğiz” ifadesini kullandı.

 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Altınışık “Bu vesile ile, geride bıraktığımız seçim süreci boyunca yanımızda bulunan, iktidarın bütün nimetlerini Onurlu bir şekilde elinin tersiyle iterek, ufak çıkarları için iradelerini onursuzca satanlardan olmayıp, İYİ Partiye ve şahsıma destek veren, bizlere inanan, bundan sonrada yanımızda olacaklarına inandığım, Merkez, İlçe, Belde ve Köyleriyle bizleri yalnız bırakmayan bütün yol arkadaşlarıma büyük emek ve gayretleri için minnet ve şükranlarımı sunuyor, bizler için hiçbirşeyin bitmediğini, aksine herşeyin yeni başladığını belirtmek istiyorum. Kırıkkale’yi İYİ yapmak için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x