Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

TÜRKİYE KAZANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milletvekili Can seçimi değerlendirdi destek verenlere teşekkür etti

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinden Milletvekili seçilen Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can bir mesaj yayımlayarak destek verenlere teşekkür etti. Can, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin kazandığını vurguladı.

AZİZ MİLLETİMİZİN KARARLI DURUŞU

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak destek verenlere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşan Can mesafında ‘Aziz Milletimizin kararlı duruşuyla Türkiye kazandı. Kampanya sürecimizde omuz omuza çalıştığımız Kırıkkale İl ve İlçelerimizdeki Ana Kademe; Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Mahalle Temsilcilerimize, Belediyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, SKM’lerimizde çalışan Arkadaşlarımıza ve tüm değerli hemşehrilerime emekleri için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Emre ÜZGÜN
Emre ÜZGÜN
28 Haziran 2018 06:11

Sayende Kırıkkale Kazandı hiç çalışmadan kazandın yada bize öyle geldi. Arabanı bile görmedik. Gururlusun ve Mutlusun değilmi vekilim. 3 ten 1 e düşmek. Yazık CHP ye bile vekil çıkarttınız. Sayın Nuh bey ve sizi tebrik ediyoruz bir dahaki seçimlerdede sizi aday hemde ilk sırada aday görmek istiyoruz ki yine Kazanan Kırıkkale olsun. Başarılarının devamı diler tecrübelerinle daha büyük eserler yapmanı temenni ederiz. Varol Ramazan bey Varol. Köprünün açılışınıda yaparsınız artık sayenizde Tecrübelerinizle kalemiz çok hizmetler görecek,

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x