Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Her zaman halkın içinde olacağım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili Seyit Ahmet göçer ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Çelebi, Karakeçili ve Keskin’de vatandaşlarla bir araya gelen Göçer, fırsat buldukça ilçelere bu tür geziler düzenleyeceğini halk ile bağını hiç kopartmayacağını söyledi

 

HALKTAN KOPMAK YOK

Meclis’e kaydını yaptırdıktan sonra ilçe turlarına başlayan MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer dünde Keskin, Karakeçili ve Çelebi ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Milletvekili Göçer’e Milliyetçi Hareket partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz’de eşlik etti.  Milletvekili Göçer tıpkı seçim çalışmasında olduğu gibi Milletvekili olarak da hep halkın içinde olacağını halk ile bağlantısını koparmayacağını söyledi.

 

SÖZÜMÜ TUTACAĞIM

Milletvekili Göçer vatandaşın dertleri ile dertleneceğini sıkıntılarına çözüm bulmak içinde elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Milletvekili Göçer  “ Seçim bitti ama biz hala meydanlardayız.. Klasik milletvekili hiçbir zaman olmayacağım. Halkın derdi sıkıntısı çaresi neyse çözmeye çalışacağım. Halk ile birlikte olacağım. Artık Kırıkkale’nin meclisteki söz sahibi olacağım. Mecliste hiç kimseyi ayrıştırmadan Kırıkkale’nin hakkını savunacağım. İnşallah bundan sonrada her şey Kırıkkale için olacak. Bunun için seçim dönemi boyunca söz verdim ve verdiğim sözü tutacağım” ifadesini kullandı.

 

SON SÖZ GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ’NİN

Bu arada seçim sonucu ve gelişmeler konusunda vatandaşların sorularını cevaplayan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer seçim sonrası oluşan tablo konusunda Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin ilk günkü yaptığı açıklamaların ve sonrasında yetkili kurullarda alınan kararların bağlayıcı olduğunu belirterek son sözü Genel Başkan Bahçeli´nin söyleyeceğini belirtti. Göçer Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin takındığı tavrın parti kurullarını ve tüm milletvekillerini bağladığını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu