Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhManşet

Hıdırşeyh köylülerinden örnek davranış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Balışeyh’e bağlı Hıdırşeyh Köyünde Balışeyh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Hıdırşeyh Köyü Muhtarlığınca Mezarlık Çevre düzenlemesi ve  Ağaçlandırma yapıldı.

Fidanlar toprakla buluştu
Balışeyh Kaymakamı Yusuf YILDIRIM, Garnizon Komutanı Selçuk YALÇIN, Belediye Başkanı Ali DEDELİOĞLU, Balışeyh Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Morgül, Kırıkkale Orman İşletme Müdürü, Kırıkkale İşkur Müdür Yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İlçe Daire Amirleri, Hıdırşeyh Köylülerin katılmasıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan ilçe Kaymakamı Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köyde bulunan toplam 6 parça mezarlığın etrafının ihate duvarıyla çevrilmesi işinin toplam maliyetinin 140.000 TL civarında olduğuna hatırlatan Kaymakam Yıldırım,  Hıdırşeyh halkının büyük bir bölümünü karşıladığı maliyetinin bir bölümünün de Valilik ve Kaymakamlık imkanlarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.  Yıldırım, Devlet vatandaş işbirliğiyle yapılan bu çalışmada maddi destekte bulunan bütün vatandaşlara ve gayretlerinden dolayı köy muhtarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğünden gönderilen 3 bin adet fidan, köylüler ve Kırıkkale İşkur Müdürlüğünce görevlendirilen işçiler tarafından toprakla buluşturuldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu