Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhManşet

Anneler mukaddes varlıktır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anneler mukaddes varlıktır
Balışeyh ilçesinde “Anneler Günü” etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Şehit Sezai Ergül İlkokulu bahçesinde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Yıldırım, toplumda en değerli varlığın anneler olduğunu söyledi.

Anneler mukaddes varlıktır - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSorunlar daha hızlı çözülebilir
Annelerin, Allah tarafından yaratılan varlıklar arasında en üst düzeyde olduğunu belirten Kaymakam Yıldırım, “Anneler Allah’ın en kutlu, en mukaddes kullarıdır. Anne fedakarlık demektir. Çocukları için ve diğer evlatlar için son derece şefkat ve merhamet dolu bir varlıktır. Toplumumuzda birçok sorunlara, insani ve ahlaki sorunlarımıza baktığımızda aslında anneyi ön plana çıkarsak, sorunların çözümünde annelere rol versek inanıyorum ki çok basit ve kolay bir şekilde sorunlar çözülecektir. Annelik çok kutsal bir değer olup yeryüzünün en mukaddes mertebesidir. Annelerimiz hepimiz için cennete kavuşma vesilesidir. Evlatlara da annelerin kıymetini bilmek düşer. Anneler, çok değerli ve ailedeki en önemli temeldir” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu da, annelerin yaşamları boyunca ailede en önemli görevi üstlenerek birçok fedakarlıklar yaptıklarını belirterek annenin rızasının alınmasında ise evlatların cennetle müjdelendiğini söyledi.

Programda ilçede yılın annesi seçilen Ayşe Gündoğan’a Kaymakam Yıldırım günün anısına hediye verdi. Program, öğrenciler tarafından okunan şiirler, halk oyunları gösterisi, annelere gül dağıtımı ve diğer etkinliklerin ardından son buldu.

Programa, Kaymakam Yıldırım ve Belediye Başkanı Dedelioğlu’nun yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın, Milli Eğitim  Müdürü Bahattin Kapucu, kurum yöneticileri ile çok sayıda anne ve davetli katıldı. ​

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu