Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Hırsızları Kardaki Ayak İzleri Ele Verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de ev ve ahırlardan hırsızlık yapan zanlılar, karda bıraktıkları ayak izlerinden yakalandı.

EMNİYET ÇALIŞMA BAŞLATTI
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte ev ve ahırlardan hırsızlık yapan şüphelileri, karda bıraktıkları ayak izlerini takip ederek yakaladı. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 11 Ocak’ta, Yuva Mahallesi’ndeki ev ve ahırlardan para, ziynet eşyası, matkap, ağaç kesme ve kaynak makinesi ile elektronik eşya çalınması üzerine çalışma başlattı.

AYAK İZLERİ TAKİP EDİLDİ
Hırsızların karda bıraktığı ayak izlerini takip ederek Yuva Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, E.Ö, S.Ö, P.M, G.Z, İ.Z. ve H.Y’yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise 4 adet tabanca ile tabancalara ait 32 adet mermi ve hırsızlık eşyası olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.Y. tutuklanırken, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KASTEN ADAM YARALAMA
Öte yandan, malzemelerini teslim almaya gelen E.I’nın da “kasten adam yaralama” suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olduğunun tespit edilmesi üzerine hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x