Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hızla eriyorlar, gidecekler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

CHP Milletvekili adayı Avukat Murat Çakırca hafta sonunda Hasandede köyünü ziyaret etti. Çıkarcı, yağmur altında mini miting yaptı. AK Parti Hükümetinin gidici olduğunu anlatan Çakırca “hızla eriyorlar, gidecekler, millet rahatlayacak” dedi.

 

Sokak mitingi yaptılar

CHP Milletvekili adayları Murat Çakırca ile Hacı Arap Karadurmuş hafta sonunda Hasandede köyünü ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Önal yönetim kurulu üyeleri ile ilçe Başkanı Mehmet Uysal ve partililer sağanak altında geldikleri Hasandede de sevgi gösterisi ile karşılandılar. Yaşlısı genci, kadın erkek, çoluk çocuk şemsiyesini kapan CHP’lileri karşılamaya koştular. Sevgi gösterisi karşısında adeta enerji yüklenen Milletvekili adayları meydanda yağmura rağmen bir de mini miting düzenlediler.

 

AKP ÜLKEYİ İFLASA GÖTÜRÜYOR

İlk olarak vatandaşlara seslenen Hacı Arap karadurmuş ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatırken hukuksuzluğun tavan yaptığını, hırsızlığın yasal hale geldiğini, yolsuzluğun ve usulsüzlüğün olağan olduğunu, kadın cinayetlerinin artığını daha birçok olumsuzluğun diz boyu olduğunu belirterek ne yazık ki tablonun tam bir karanlık tablo olduğunu söyledi. Murat Çakırca ise yaptığı konuşmada tüm araştırmaların ve kamuoyu yoklamalarının AK Parti’nin hızla eridiği yönde olduğunu belirtti. Hırsızlıkların önleneceğini ve insanların insanca yaşayabileceği bir ülke için CHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini bildirdi. Hasandede’ye geldiğinde kendi evine gelmiş gibi rahat olduğunu anlatan Çakırca AK Parti Hükümetinin gitmekte olduğunu söyledi. Çakırca “Yolcudur Abbas bağlasan durmaz” diyerek Hasandedelilere gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu