Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Hizmet için halkımızın gönlüne talibiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çok sayıda seveniyle birlikte AK Parti İl Binasına geçerek resmi müracaatını yapan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy burada yaptığı konuşmasında “Halkımızın gönlünü kazanmak ve şehrimize en iyi hizmeti sunmak için bu göreve talip olduk. İnşallah bizlere görev verilirse, gönül belediyeciliği ile hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. İnşallah hep birlikte güzel günler bizleri bekliyor” diye konuştu.

MİTİNG HAVASINDA ADAYLIK BAŞVURUSU

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde Kırıkkale Belediyesi’ndeki Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Harun Ulusoy, akşam saatlerinde beraberindeki kalabalıkla birlikte Ak Parti il binasına gelerek Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu yaptı. Parti binasında yapılması planlanan basın açıklaması, yoğun katılım nedeniyle cadde üzerindeki alanda yapıldı. Harun Ulusoy’a her konuda kefil olduğunu ifade eden İl Başkanı Nuh Dağdelen, başarı temennisinde bulundu. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçtiğine vurgu yapan Dağdelen, “İnşallah belediyemizi yeniden AK Partili bir başkanımız yönetecektir” şeklinde konuştu.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE HİZMET EDECEĞİZ

Kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy, “Halkımızın gönlünü kazanmak ve şehrimize en iyi hizmeti sunmak için bu göreve talip olduk. İnşallah bizlere görev verilirse, gönül belediyeciliği ile hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.  El ele verirsek inşallah hep birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok. Birlikte güçlüyüz, birlikte çok güçlüyüz. Benim amacım şehrimize sizlerin desteğiyle kaliteli hizmetler sunmak istiyorum. İnşallah hep birlikte güzel günler bizleri bekliyor” diye konuştu.

ÇALIŞAN BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SERGİLEYECEĞİZ

Ak Partili Aday Adayı Ulusoy: “Belediyesiyle, ilçeleriyle, il başkanlığıyla, genel merkeziyle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde çalışan bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Önümüzdeki aday adaylığı, adaylık sürecinin seviyeli ve kaliteli geçmesi temennisinde bulunuyorum. Yıllardır hizmet verdiğim AK Parti’den aday adayı olmakta bana gurur ve onur veriyor. Beni bugünümde yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. Ulusoy,  konuşmasının ardından İl Başkanı Dağdelen’e aday adaylık evraklarını teslim etti.

Hizmet için halkımızın gönlüne talibiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Hizmet için halkımızın gönlüne talibiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Hizmet için halkımızın gönlüne talibiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Hizmet için halkımızın gönlüne talibiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
15 Kasım 2018 19:42

Harun bey; 18 Yıldır Belediye Bunyesinde Başkan Yardımcısısın, yanlış bilmiyorsam. Yanlışımız varsa duzeltiniz. Ve Vaatte bulunuyorsunuz şunu yapacagız bunu yapacagız şöyle belediye olacak boyle Kirikkale olacak. Şimdiye kadar neden yapmadınız. Yapsaydınızda bu millet size yine mazmatayı verseydi. Boş vaatler ve boş umutlar. Biz size geregini şahsım adına sandıkta verecegiz. Genel secimlerde Ramazan Canı 1. Sıra gösteren Nuh bey sizide Baskan adayı yapıp yine bi piknik duzenler cok calistik rekor yaptik yorulduk diye. Uzaklaşıyoruz AK Sevdamızdan.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x