Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Amacımız Şehrin fotoğrafını değiştirmek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Satılmış Aksun gazetemizi ziyaret ederek projelerini anlattı. Derslerine çalıştığını, kendisinin mesleği gereği proje adamı olduğuna dikkat çeken Ak Partili Aday Adayı Aksun “Bizim amacımız, hayata geçireceğimiz projelerle doğduğumuz, büyüdüğümüz, bugünde yaşadığımız şehrimizin fotoğrafını değiştirmek” diye konuştu.

AYAĞI YERE BASAN PROJELER HAZIRLADIK

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Satılmış Aksun Gazetemizi ziyaret ederek başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erkoç’a bilgiler verdi. Yola hazırlıklı çıktıklarına vurgu yapan Ak Partili Aday Adayı Aksun “Biz dersimize çalışıp da yola çıktık. Bizim mesleğimiz mühendislik olduğu için bir farkımız olsun istiyoruz. Ayağı yere basan, hazırlanan projelerimiz var. Bu projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Aday adaylığı sürecimiz öncesinde tüm mahallelerimize ziyaretlerde bulunduk, vatandaşlarımızla hasbihal ederek ihtiyaçları ve sorunları dinledik. Projelerimizi de bu doğrultuda yaptık” diye konuştu.

GÖNÜLLERDE YER ALMAK İÇİN

Yeşillendirme, çiçeklendirme gibi çalışmaları projeden saymadıklarını ve konuya daha hassasiyetle yaklaştıklarını ifade eden Ak Partili aday adayı Satılmış Aksun “Bunlar belediyeciliğin zaten olmazsa olmazı. Biz ayağı yere basan, gelecekte vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek projeler olsun istiyoruz. Ben Kırıkkale’de doğup büyüyen, şimdi de Kırıkkale’de yaşayan birisi olarak şehrime parmakla gösterilen projeler kazandırmak istiyorum. Tek amacımız var bu da şehrimizin genel fotoğrafını değiştirmek. Davamızın bilincinde tek sevdam olan Kırıkkale de gençliğimin verdiği enerji ve tecrübelerim ile halkın sesine kulak vererek gönüllerde yer almak için var gücümle çalışacağım. Bunun içinde çalışmalarımızı tamamladık. Allah nasip ederde bu görev bize nasip olursa Kırıkkale bizimle değişime şahit olacaktır” dedi.

İŞTE PROJELERİMİZ

Amacımız Şehrin fotoğrafını değiştirmek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x